Scoala OM

poster

Suntem asemeni unui “stup”! De fiecare din noi, depinde pacea si ordinea, hrana si abundenta, fericirea si implinirea acestei lumi, intrucat Dumnezeu ne-a dat absolut tot ce avem nevoie, pentru a avea cea mai buna si mai placuta „miere”, insasi viata.

Pentru cei neexperimentati, aceasta maiestrie de a da putere stupului, pare o magie. Hai sa privim in interiorul unui stup! Vom descoperi o perfecta armonie. As putea spune ca albinele sunt un model al planului divin. Forta lor transformatoare, le face sa fie magicienii propriei lor vieti. Si nu se preocupa de vizuina ursului si nici de cuibul pasarilor. Se ingrijesc permanent de darul lor unic, de a transforma elixirul florilor in miere.

Avem daruri unice si putem deveni maestrii ai acestor daruri. Avem daruri pentru care comunitatea din care facem parte, familia sau prietenii sunt fericiti sa ne aiba alaturi.

Dupa ani in care mi-au trecut prin cabinet si prin suflet o multime de oameni, m-am intrebat ca si tine care este defapt menirea mea. Si am lasat aceasta intrebare adresata fiintei mele sa prinda radacini pana cand mi-am dat seama cat de important este sa ma aliniez cu Voia Divina.Iar pe masura ce am intes cum sa fac asta, calea mea a devenit clara.

La Scoala OM, invatam despre legile divine ale acestei lumi, fara de care nu putem realiza nimic durabil. La Scoala OM invatam sa traim frumos si sa atragem in viata noastra, reala abundenta. Invatam cum sa inaintam pe calea inimii, alaturi de ghizi si ingeri, prin tehnici, exercitii si metode pe care le poti aplica in viata de zi cu zi. Invatam cum sa cultivam puterea interioara si intuitia, adevarul, iubrea si intelepciunea, cum sa dezvoltam relatii sanatoase si cum sa devenim constienti de puterea prezentului.

Afla cum cum sa traiesti in armonie, prin intelegerea legilor divine care guverneaza acest univers urmand o cale spirituala autentica!

In fiecare joi este abordata o tema din invataturile maestrului Omraam Mikhael Aivanhov, invatam tehnici sau metode de autovindecare, dezbatem subiecte de interes spiritual ale celor prezenti si practicam meditatia si rugaciunea.

Desfasurare seminar : ora 18.30 – 21.30

Investitia pentru seminar este de 60 lei. Pentru a participa te rog sa completezi formularul alaturat in care gasesti detaliile locatiei precum si modalitatea de plata.

seminarTe astept cu mult drag!