Reiki

energy-therapy

Cursuri Reiki, certificate International

Reiki este un sistem de vindecare si o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale. Reiki este o energie veche din timpuri atlante. Este un sistem de imputernicire prin IUBIRE, prin care oamenii se pot vindeca pe ei insisi, pe altii si pe Mama Pamant. Nu este nimeni pe pamant care sa nu o poate face. Toti cursantii au primit energia vindecatoare in maini si IUBIRE in inima.

Iata cateva din definitiile ce au fost date de-a lungul timpului acestui minunat sistem:

 • Tehnica de vindecare spirituala (Mikao Usui)
 • Intelepciune si Adevar (Hawayo Takata)
 • Stiinta si Arta (Hawayo Takata)
 • Iata in jurul nostru un spatiu enorm care ne inconjoara. Acesta este Universul. El este o enorma si infinita energie, este ultima sursa a Creatorului. Ea nu vine de la soare, de la luna sau de la stele. Este o forta fara limite care face ca plantele sa creasca, iar pasarile sa zboare. Cand o fiinta umana are dureri sau probleme, atunci poate apela la aceasta. Ea este o sursa eterica, o mare putere care ne revitalizeaza, care restabileste armonia. Aceasta este Natura, este Dumnezeu, puterea Sa pe care El a facut-o disponibila pentru toti copiii sai. In japoneza aceasta se numeste Reiki (Hawayo Takata)
 • Cred ca exista o unica fiinta Suprema – Infinitul Absolut – o forta dinamica care guverneaza lumea si Universul. Ea este o putere spirituala invizibila care vibreaza. Ea este deci absoluta! O putem numi Reiki! Fiind o forta universala data de Marele Spirit Divin, ea apartine tuturor celor care o cauta si doresc sa invete arta vindecarii (Hawayo Takata)
 • Energia Spirituala a Fortei Vietii (rev.Joseph Sparti)

Reiki este o energie a fortei vitale, invizibila dar palpabila, infuzeaza si patrunde toate formele de viata. Aceasta energie este infinita si pura.

Oamenii au practicat arta punerii mainilor spre vindecare de la inceputul timpurilor. Această energie este cunoscută sub mai multe nume: CHI (in China), PRANA (in India), REIKI (in Japonia).Este un instinct natural sa pui mana pe cel ranit, trist sau bolnav. Mamele sunt un exemplu in acest sens, cand copilul este bolnav ea pune mana in locul dureros. Atingerea umana inseamna vindecare si dragoste. Aceasta energie este una si aceeasi cu energia folosita de practicantii Reiki. Vindecatorul Reiki are acces la acesta energie si datorita INITIERII pe care o primeste, care elimina blocajele din canalele de energie ale corpului sau.

Persoana initiata primeste un dar magic de la Dumnezeu. Cand incepi sa practici REIKI, poţi experimenta lucruri noi, deosebite. Unii simt mai mult decat altii. Unii nu simt nimic. Dar, oricum ar simti ei, sigur canalizează energia. Poti simti caldura in maini ca si cum ai fi conectat la o retea electrică. Dar, de cate ori pui mana pe tine sau pe altcineva, energia este acolo. Reiki va da posibilitatea de autovindecare atat fizic cat si spiritual. Este un mod de a abandona vechi obisnuinte sau dependente, de a vindeca la nivel mental si emotional.

Reiki este o forma de manifestare a puritatii inimii noastre!

Initieri sisteme Reiki :

*click pe titlu pentru redirectionare pe detalii

Initieri sisteme energetice:

a401b435017a26b4715d0e8c25fcfb53
Terapie Reiki

Cu cat energia curge mai liber in fiinta ta, cu atat mai puternica este starea ta de sanatate si de buna dispoziţie. Atunci cand problemele, provocarile si dificultatile de tot felul iti tulbura viata, gasesti in terapia energetica o metoda non-invaziva cu ajutorul careia se poate identifica si trata sursa conflictului din propria ta fiinta.

Orice blocari sau restrictii in recepţia sau exprimarea energiei vitale vor determina o proasta funcţionare a organismului ca intreg, ce se va manifesta prin boala, disconfort, deficit energetic, teama sau dezechilibru emoţional.

Tratamentul energetic :

 • Echilibreaza curgerea energiei subtile si inlatura blocajele
 • Relaxeaza si reduce stresul
 • Amelioreaza durerea si starile de panica si anxietate
 • Stimuleaza si accelereaza vindecarea, acolo unde este posibil
 • Ajuta organismul sa inlature toxinele
 • Reconecteaza constiinta corp-minte-suflet-spirit

Tehnici auxiliare: terapie craniosacrala, cristaloterapie, shiatsu, masaj.

 

Contacteaza-ma