Oglinzile Constiintei : Maestrii Ascensionati si Ingerii celor 7 Raze

Violet-Flame-Chalice

Razele Planetare

Primele 7 raze reprezintă fiecare dintre cele 7 tipuri de forţe care corespund celor 7 calităţi ale lui Dumnezeu. Aceste 7 calităţi au în schimb un efect înşeptit ca putere şi formă în toate părţile universului  infinit divin. Acesta nu este singurul mod în care au fost categorizate şi ordonate. Alte tradiţii le subclasează mai departe pe raze de aspect şi raze de atitudine. Structura razelor fiecărei extensii ale sufletului încarnat în planul terestru este compus din 6 raze – câte una pentru Monadă, suflet, personalitate, minte/intelect, emoţii şi corp fizic. Razele Monadei şi sufletului rămân în general aceleaşi de-a lungul încărnarilor sufletului nostru sunt fixe. Celelalte raze se pot modifica de la o viaţă la alta. Persoanele care nu au început să meargă pe calea spirituală sunt dominate de corpurile fizic, emoţional şi mental.

Fiecare fiinţă umană accesează într-o măsură mai mare sau mai mică aceste raze, accesând atributele acestora. Deoarece fiecare dintre noi suntem mai împuterniciţi pe o anumită rază şi accesăm într-o măsură mai mică alte raze, este indicat să invocăm şi să lucrăm cât de des putem cu toate razele, în scopul echilibrării sinelui nostru!

Dacă persoana dezvoltă o personalitate orientată spre sine, atunci raza personalităţii devine cea dominantă, iar cele trei corpuri de raze (fizic, emoţional, mental) devin subordonate acestuia.

Deoarece noi continuăm să evoluăm, forţele din interiorul nostru încep să fie polarizate. Se creează o luptă între Eul inferior şi Eul superior, sau între raza personalităţii şi cea a sufletului. Deoarece raza sufletului îşi exercită dominaţia, noi câştigăm autocontrol asupra personalităţii, ca apoi ea să fie utilă sufletului.

Acest proces continuă de-a lungul paşilor iniţierii, iar fiecare rază succesivă superioară devine dominantă asupra celei anterioare. Această ordine ierarhică merge pas cu pas către Sursa /  Dumnezeu.

Aceste raze au un efect incredibil de puternic asupra existenţei fiecărui om. Începând cu faptul că ne ajută să ne determinăm trăsăturile noastre fizice, calitatea corpului nostru emoţional şi natura intelectului nostru până la a ne predispune la anumite slabiciuni, atitudini sau capacităţi, razele sunt la fel de influente asupra personalităţii noastre ca şi semnele zodiacale.

În fiecare încarnare noi ne naştem în diferite semne zodiacale, ceea ce ne ajută să realizăm o perspectivă mai copleta. Este valabil acelaşi lucru şi pentru raze. În diferite vieţi, razele fizice, emoţionale, mentale şi ale personalităţii se modifică pentru a permite personalităţii încarnate să dezvolte o perspectivă holistică. Fiecare rază, deşi este caracterizată de o calitate specifică, este de fapt completă şi totală, prin ea însăşi şi poartă cu ea calităţile specifice tuturor celorlalte raze.

Un tot din ce în ce mai mare se creeaza în amestec cu alte raze, ceea ce este esenţial. Razele sufletului şi Monadei determină la care „ashram” pe plan interior eşti conectat.

Fiecare ashram (nivel energetic) este condus de către Maeştri Înălţaţi diferiţi:

Raza I – El Morya, Raza II – Kutumi şi Djwhal, Lord Maitreya, Raza III – Serapis Bay, Raza IV – Paul Veneţianul, Raza V – Hilarion; Raza VI – Iisus (Sananda), Raza VII – Saint Germain.

 Citeste si Manualul Ascensiunii.

headway-imported-image463

Cursul Oglinzi ale Constiintei : Maestrii Ascensionati si Ingerii celor 7 Raze

Traim în epoca misterelor sufletesti in care stim ca nimic nu mai este obișnuit. Lumea se schimbă rapid oriunde ne uitam – dar asta se intampla pentru ca ne schimbăm rapid. Am devenit profund conștienți de modul in care natura noastra interioara divina participa la crearea sanatatii noastre si vindecarea bolii. Invatam mai mult in fiecare zi ca suntem motoarele care co-creaza, atat a vietii noastre personale cat si a vietii pe care o impărtasim cu totii.

Constiinta noastra interioara – constiinta noastră mistică – este noua noastră frontiera de invatare. Sunteti invitati intr-o minunata calatorie de descoperire a intelepciunii sinelui divin, prin practici, initieri si meditatii.  Oglindirea constiintei  Maestrilor Inaltati este o imagine divina reflectata catre noi, inima langa inima, din care invatam cum sa ne pregatim sufletul pentru a invata misterioasa limba in care ne vorbeste Dumnezeu.

Vom invata despre:

  • Marea Fraternitate Alba Universala si Shamballa
  • Misterul Corpului Hristic
  • Calea ascensiunii si a Iubirii
  • Maestrii Inaltati ai celor Sapte Raze, darurile si misteriile lor
  • Ingerii Razelor
  • Marele Lord al Ierarhiilor Duhului Sfant
  • Intelegerea si trecerea testelor spirituale
  • Purificarea Egoului Negativ si Darurile vindecarii divine
  • Dezvoltarea constiintei si a intuitiei prin stiinta Razelor

Cursul se tine pe durata a 7 saptamani, joi de la ora 18.30 – 22.00.

buton1Va asteptam cu drag!