Maria Karyn Taulescu

Maria Karyn Taulescu este licentiata in drept, consilier de dezvoltare personala, life coach si trainer,  reiki master teacher si terapeut, acreditat international.

In 2009, descopera invatatura maestrului Omraam Mikhael Aivanhov, care ii schimba complet viziunea asupra vietii. Invata practica spirituala direct de la discipolii maestrului in Franta si isi intelege drumul dintr-o cu totul alta perspectiva.

Karyn isi dezvolta interesul catre studiul anatomiei energetice, a limbajului simbolurilor, miturilor si arhetipurilor, cu ajutorul carora descopera tehnici si metode de vindecare a sufletului. Printre maestrii si profesorii care i-au adus calauzire sunt: Bert Hellinger (Constelatii Familiale & Trauma), Caroline Myss (Anatomia spiritului & Contractele Sacre), Toni Ceron (profesor de Spagyterapie si Alchimie), s.a.

A studiat practici de vindecare si  initiere spirituala printre care : reiki (maestru atestat international), qigong, cristaloterapia, radiestezia, terapia craniosacrala, spagyterapia si alchimia, aromaterapia, masajul si presopunctura, shiatsu, terapia florala Bach, astrologia ezoterica si chineza, feng shui traditional, s.a.  A studiat limbajul neurolingvistic si hipnoza eriksoniana. Practica meditatia de peste 25 de ani.

Incepand din 2010 a simtit sa isi dezvolte propria metoda de lucru. Si-a creat propriile cursuri de Reiki, Conectare si Vindecare cu Ingerii, Maestrii ascensionati si Ingerii celor 7 Raze, Cursul de Dezvoltare a Intuitiei si a Capacitatii de Autovindecare, Cristaloterapie si  Atelierele  „Constelatiile Copilului Interior” inspirate din metoda constelatiilor familiale.

Antreneaza, ghideaza, consiliaza in sesiuni individuale si de grup, contempla si participa la viata… urmeaza firul minunii!

>>> Testimoniale

 

„Daca ai sti ce uriasa si incredibila forta se ascunde in spatele usilor sufletului tau, ai lasa deoparte lumea si te-ai cufunda in tine, te-ai dezmierda cu cuvintele inteleptilor si apa vie a astrilor, in fluidul dulce al netimpului si ai zbura fara hotar de-a lungul intinderii iubirii cea fara de inceput.

Daca ai sti limba ingerilor, ai privi inmarmurit in fiecare dimineata cum rasare soarele si ai invata sa astepti maretul spectacol pe piscul cel mai inalt al mintii tale. Daca ai sti susurul vantului te-ai pierde in chemarea de niciunde catre pretudindeni, te-ai desprinde din nimic si ai deveni totul. Daca ai prinde clipa, nimic nu ar mai avea sens in ordinea celei mai inalte ordini.” (Maria Karyn Taulescu)