Energetica spatiului

Binecuvantarea si sfintirea casei este ca un botez, un fel de increstinare a casei, a locului, a spatiului in care urmeaza a locui cineva. Pe langa apa sfintita cu care preotul stropeste casa, se foloseste si ungerea cu Sfantul Mir, precum la copilul nou botezat. Este un act de marturisire a dorintei noastre de a trai cu Dumnezeu, in casa noastra. Icoana sfintita de la biserica, isi va gasi locul potrivit acolo unde alegem sa ne rugam, sa  aprindem candela sau lumanarile.

In alegerea casei, ar trebui sa se tina cont de vechimea constructiei, de aglomeratia din jur, imprejurimi si toate implicatiile energetice ce decurg din aceasta. Factorul de selectie al unui spatiu de locuit sau birou este imperios necesar sa urmareasca valoarea energetica, intrucat aceasta isi va pune amprenta asupra locatarilor.

Casa noastra reprezinta caminul, locul care este menit sa ne aduca intimitate, locul unde ne refacem prin odihna, unde dorim sa avem bucurie, echilibru si buna stare. La fel cum biroul sau alte spatii unde ne desfasuram activitatea de peste zi, reprezinta locul in care vrem sa ne simtim bine si in armonie in timp ce lucram, iar fluxurile prezente sa ne permita sa fim intr-o energie continua pozitiva si productiva.

Alaturi de sfestanie este necesar sa invatam sa crestem vibratia spatiului prin curatare si protectie energetica.

De asemenea este benefic sa localizam prin masuratori radiestezice, nodurile Hartmann (radiatii geopatogene), in zona carora nu este benefica pozitionarea patului sau a biroului de lucru, pentru ca in timp, acestea produc imbolnavire. Radiatiile genereaza oboseala, stres, cosmaruri, disfunctii, scaderea imunitatii, pierderea in timp a memoriei si a concentrarii, boli cronice s.a. Sa localizam emisiile energetice negative ale liniilor de inalta tensiune, a zonelor de aglomerare auto, dispozitive si antene de telecomunicatii, s.a care produc efecte nocive asupra sanatatii, dar si locatiile generatoare de energie negativa (spitale, gari, politie, cimitir, etc).

Serviciile oferite constau in realizarea curatarii energetice, in recomandarea de remedii care pot reduce sau opri influentele energiilor negative daca exista (orgoni, grile de cristale, s.a), indicarea zonelor cu beneficitate din locatie si alte informatii necesare in functie de caz.

Contacteaza-ma !

Urmeaza firul minunii!