Coaching

Coaching-ul este arta ascultarii autentice (sacre), care trezeste constiinta si sprijina maturizarea si dezvoltarea observatorului personal al fiecaruia.

Fiintele umane sunt creaturi cu multe fatete. Identitatea noastra este alcatuita din suma totala a faptelor, a trasaturilor, dar si a valorilor si a credintelor noastre. Fiecare latura a noastra reflecta o fateta diferita. Exista in noi o dimensiune matura, care este responsabila si independenta, dar si una infantila, care se teme sa se dezvolte si sa devina tot ceea ce putem noi fi. Exista o latura masculina si o alta feminina. Muncitorul, rebelul, parintele, altruistul, eroul si victima, toate pot coexista in cadrul aceleiasi personaliti.

De ce coaching?

Atunci cand se ciocnesc dimensiunile diferite ale unei persoane, asa cum se intampla cand sinele se teme de schimbare ori, dimpotriva, este dornic de aventura, putem descoperi ca suntem blocati in propria viata. O parte din noi doreste schimbarea, pe cand cealalt se agata de starea actuala. Cum trecem de acest impas pentru a prelua controlul asupra propriei vieti ? Ce trebuie sa facem pentru a deveni mai organizati, pentru a ne redescoperi puterea si pasiunea ? Pentru a raspunde la toate aceste intrebari trebuie sa intelegem ce anume ne conduce si ne motiveaza.

Atunci cand te pui in valoare atragi oameni si experiene care iti imbunatesc viata si iti reflecta imaginea de sine pozitiva. Credinta in sine iti ofera energie, concentrare si incredere. Cu cat esti mai contient de ceea ce este unic in tine, cu atat poti fi mai creativ in proiectarea vietii tale.

Principalele arii in care te pot ajuta :

Spiritual Life Coaching : experimentarea unui „spatiu sacru interior” dincolo de cuvinte si concepte, o experienta care integreaza Corpul, Mintea si Spiritul.

Coaching Relational : experimentarea valorilor fiintei, gestionarea si depasirea crizelor,  redefinirea intimitatii in cuplu, fertilitatea, echilibrul masculin – feminin.

Coaching Parental:  construirea unui pod de comunicare intre lumea parintelui si cea a copilului : limbajul emotiilor, mesajele verbale si non-verbale, cuvintele care fac diferenta, recadrarea unor situatii problema.

Mentoring : ascultare activa, sacra, sugestii si suport, ghidare catre valorificarea potentialului si gasirea propriei directii.

„Ai grija cu ce iti hranesti visele. Hraneste-le cu griji si cu temeri si vor rasari buruieni care iti vor sufoca visele, lasandu-le fara viata. Hraneste-le cu optimism si cu solutii si vei culege succes. Cauta intotdeauna modalitile de a transforma o problema intr-o sansa de a obtine succesul. Cauta intotdeauna modalitati de a-ti hrani visul.“ Lao-Tzî (secolul VI î.H., fondatorul taoismului).

 

Initiaza o programare: