Evenimente

energy-healing-II-300x199

Seminarii de practica/ formare Instructor Reiki:

 • 20 iulie 2017, ora 18.30 – 21.30 – Practica : Curatari in plan energetic
 • 3 august 2017, ora 18.30 – 21.30 – Teorie : Medicina energetica a chakrelor
 • 10 august 2017, ora 18.30 – 21.30 – Practica :  Chirurgia cu Lumina

Cost de participare seminar 75 lei.

buton1

006acc2176a8b871e2d12e546ee6e231

Initiere si meditatie de vindecare cu Quan Yin

27 iulie 2017, ora 18.30 – 21.30

Quan Yin este una dintre cele mai iubite zeitati din traditia Budista. Ea este intruchiparea puritatea,, bunatatea si compasiunea iubirii. Ca si Bodhisattva a compasiunii, ea aude strigatele de ajutor ale tuturor. Quan Yin, rezoneaza cu Maria, Mama lui Iisus din traditia crestina si cu zeita tibeta Tara.  Dragonul, un vechi simbol al spiritualitatii, intelepciunii, tariei si puterilor divine ale transformarii, este un motiv pe care il gasim deseori combinat cu reprezentarea Zeitei. Mainile ei tinute ca o cupa, deseori in pozitia de Yoni Mudra, simbolizeaza pantecul ca si usa de intrare in aceasta lume, prin intermediul principiului feminin universal. Va invit la o seara speciala de lucru in sanctuarul interior al sufletului.

Cost de participare seminar 75 lei.

buton1

Retragere la munte, Moeciu 17 – 20 august 2017

Va invit la o gura de aer proaspat, in mijlocul padurii intr-o locatie superba cu energie deosebita. Vom invata sa mancam cu Lumina (Hrani Yoga), vom medita si ne vom acorda cu taramul Shamballei, vom face exercitii de respiratie si armonizare cu energia iubirii.  Vom avea timp sa ne odihnim, sa pregatim masa si sa facem lucruri frumoase impreuna.

Investitia : Cazare 3 nopti cu mic dejun inclus 402 lei, demipensiune 50 lei/zi. Transportul este asigurat din Bucuresti cu mini-bus (aer conditionat) 75 lei dus intors. Cost activitati 333 lei. Mai multe detalii si inscriere la telefon 0752 18 77 52 sau email karyn.taulescu@yahoo.com.

Pelerinaj Initiatic,

Franta – Chartres, 29 septembrie – 2 octombrie 2017

Calatoria initiatica din acest an, continua cu un nou itinerar : Catedrala de la Chartres, in care se afla un Labirint despre care Mircea Eliade spunea ca reprezinta o bogatie informationala sau materiala care se vrea ascunsa si aparata. Inaintarea in labirint ar putea semnifica inaintarea spre sine insuși, spre centrul nostru spiritual. Dupa moaste, labirintul a fost cel mai important obiect de cult din secolele XII-XIII. Acestui labirint i se mai spune „Drumul Ierusalimului„,”Ierusalim” şi „Cetatea lui Dumnezeu„. {..} Aici se afla un Dolmen stravechi contruit de druizi, format din pietre necioplite asemeni celor de la Stonehenge, pe care se sprijina ca pe niste stalpi o mare lespede, precum si un put sapat in mijlocul unei movile. Aceste locuri adaposteau centre de forta, fluxuri de energie ce variau in functie de anotimp.Relicvarul din cripta contine o parte din voalul (tunica) Fecioarei, „La Sainte Chemise” („Sfanta Camasa”), daruit locului de cult de catre Charles le Chauve in 876.  Mai multe detalii >>>

Dezvoltarea Intuitiei si a Abilitatilor Psihice

Bucuresti, din 10 octombrie 2017

Intuitia este cel mai inalt nivel de inteligenta si cea mai valoroasa forma de gandire creativa. Intuitia este abilitatea de a recepta sau percepe acea informatie care nu este la indemana celor cinci simturi (Jung)

Intuitia e, in primul rand, intuitie a sinelui; cunoastere absoluta nu poate fi decat  cunoasterea de sine. (Schelling)

Daca doriti o dezvoltare armonioasa pentru minte, trup si suflet, o extindere si o stapanire a inteligentei precum si a abilitatilor intuitive, acesta este un curs potrivit pentru dumneavoastra.

Acest curs este potrivit pentru toate nivelurile de studenti si excelent pentru persoane foarte sensibile care doresc sa inteleaga mai profund experienta lor din lume.

Iata structura cursului :

 • deschiderea portilor intuitiei (deschidere a vederii intuitive)
 • conectarea cu centrul fiintei
 • transa creativa de gestionare a granitelor personale si spirituale
 • dezvoltarea stapanirii de sine, comunicarea non-fizica si non-verbala
 • exercitii pentru dezvoltarea telepatiei
 • instrumente de verificare intuitiva : radiestezia, imageria, pendulul
 • centrarea pe scopul vietii si activarea resurselor
 • vindecarea sistemului energetic
 • conectarea cu sanctuarul interior si harul
 • tehnici si exercitii de dezvoltare a intuitiei
 • ordinea interioara
 • visele si lucrul cu visele
 • limitele interioare si fortele care le conduc
 • puterea spirituala nativa a fiecaruia
 • eliberarea limitarilor si activarea energiei ancestrale

Ce obtineti la sfarsitul acestui curs:

 • vindecare si dezvoltare personala
 • observarea si eliberarea gandurilor si emotiilor negative
 • vindecarea ranilor emotionale si modalitati de a creea un viitor pozitiv
 • schimbarea concreta in bine a vietii
 • redescoperirea puterii interioare si a stimei de sine
 • cunoasterea de sine
 • dezvoltarea intuitiei
 • experimentarea claritatii
 • alinierea cu centrul si esenta
 • imbunatatirea calitatii vietii, a sanatatii si a viselor

Cursul este livrat in urmatoarea optiune: 12 luni, 1 modul/ luna care contine doua seminarii, cu durata de cate 3 ore. Platforma on line, va asigura suportul cursantilor pentru exercitii, teme si informatii, pentru asistenta si completarea continutului de la seminarii. Costul unui modul este de 150 lei, respectiv 75 lei un seminar. Modalitatea de plata precum si alte detalii le veti primi in scris dupa inscriere.

Data incepere 10 octombrie 2017. Locurile sunt limitate.

buton1

98ba97199df6f89b4faff6b5514a3c32

Constelatiile Copilului Interior

Bucuresti 21-22 octombrie 2017;  Lugoj 11-12 noiembrie 2017

Evoluam ca o insiruire de noi insine. Si deseori, ceea ce purtam in spate devine un balast. Trecerea de la o etapa la alta, ne reuseste doar daca trecutul ramane trecut. Abia atunci trecerea se produce. Diferit de constelatiile familiale clasice, constelatia copilului interior urmareste vindecarea fiintei prin observare, acceptare si intelegere a experientei sau a traumei trecute.

Energia blocata in spatiul sacru, creata de cuvinte, gesturi sau imagini neintelese, determina fiinta sa fie incapabila sa isi asume pe deplin feminitatea sau masculinitatea si sa poata iubi autentic. Cei mai mulţi dintre noi isi traiesc viata prin intermediul propriilor percepţii ale adevarului, deseori distorsionat de nevoi inconstiente de atentie si iubire indreptate in primul rand catre mama sau tata. Cel mai simplu adevăr pentru toate fiintele umane este adevarul dragostei. Fiecare dintre noi cautam sa ii iubim si sa le fim loiali celor de care nu suntem legaţi. Mai multe detalii >>>

In cadrul unui workshop de Constelatii, oamenii pot fi ajutati:
-sa observe si sa inteleaga aspectele care nu sunt vindecate in viata lor;
-sa observe si sa reflecteze asupra schimbarii convingerilor limitative;
-sa invete sa aiba mai multa atentie, intelegere si iubire de sine;
-sa devina constienti si sa invete sa isi foloseasca resursele interioare;

Taxa de participare este de 250 lei. Locuri disponibile : 16. Toti participantii isi lucreaza constelatia. Rezervarea locului se face prin achitarea integrala a taxei de participare sau a unui avans de 100 lei, in contul INFOLIGHT nr. RO16RNCB0285122216070001 RON, deschis la BCR.  Locatia precum si alte amanunte legate de organizare, vor fi comunicate celor inscrisi prin e-mail.

buton1

O vara frumoasa tuturor!