Astrologie

OnlineProgram-1170x450-ConsciousnessScience

Viata noastra este o calatorie spirituala. Iar fiecare intamplare, mai ales dintre cele neobisnuite, reprezinta indicii ale misiunii si destinului nostru, ale darului nostru in lume.

Astrologia este un instrument de autocunoastere, un limbaj al interactiunii dinamice dintre viata noastra interioara si lumea exterioara. Invatam sa intrebuintam energiile, sa percepem tiparele si sa le vedem drept instructiuni, revelate prin intuitie.

„Ceea ce s-a nascut intr-un anumit moment al timpului poarta caracteristicile acelui moment” spunea Jung. Cand se naste o fiinta, in structura sa, prin primul inspir, se intipareste „muzica sferelor” data de vibratiile energiei din acel moment. Aceasta impregnare ramane pe parcursul intregii vieti si este determinanta pentru modul de a fi si de a actiona.

Pozitia planetelor arata cat de bine ne-am insusit diferite teste si cat de bine ne-am completat diverse cicluri de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti. Hipocrate spunea : „Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoaştem cele prezente si sa aplicam cele invatate.”

Astrograma natala este calculata folosind data, ora si locul nasterii, considerand  ca Pamantul este cercul central si interior. Este o harta simbolica a contractului nostru cu viata, iar intructiunile primite sunt sub infatisare planetara care reprezinta diferite tipuri de inteligenta si diferite parti ale sufletului.

Astrele ne influenteaza continuu prin pozitia lor in case si semne. Aceasta influenta are scopul de a ne determina sa evoluam. Scopul acestei vieti, indiferent de profesiile pe care le avem fiecare este ca toti sa contribuim prin darul nostru personal, la Marele Plan iar prin alchimia interioara sa ne eliberam total de influenta planetelor.

Creatia lui Dumnezeu este perfecta iar daca tranzitele ne influenteaza negativ in anumite aspecte, inseamna ca acolo sunt si testele spirituale. Prin cunoastere si disciplina de sine ne putem atinge obiectivele spirituale, respectiv echilibrul si realizarea scopului sufletului.  

Tipuri de consultatii : astrologie natala si karmica, previzionala, relationala, vocationala, analiza numerologica, portretul astro-numerologic corelat cu arborele sefirotic, Bazi (astrologie chineza).

Telefon/Skype – convorbire interactivă timp de 1h, 200 Ron. Intalnire personala – conectare experimentala cu harta natala, timp de 1h30 min, 250 Ron

 

Initiaza o programare: