Astrologie

buddha-spiritual-buddhism

Viata noastra este o calatorie spirituala necesara evolutiei sufletului. Iar experientele, mai ales dintre cele neobisnuite, reprezinta indicii ale destinului nostru, ale darului nostru in lume.

Cand se naste o fiinta, in structura sa, prin primul inspir, se intipareste „muzica sferelor” data de vibratiile energiei din acel moment. Aceasta impregnare ramane pe parcursul intregii vieti si este determinanta pentru modul de a fi si de a actiona. Pozitia planetelor arata cat de bine au fost intelese si invatate anumite teste si cat de bine ne-am completat diverse cicluri de experienta si de invatare pe parcursul altor vieti.

Astrologia ne dezvaluie o harta simbolica a contractului nostru cu viata, iar intructiunile primite sunt sub infatisare planetara reprezinta diferite tipuri de inteligenta si diferite parti ale sufletului.  Astrele ne influenteaza continuu prin pozitia lor in case si semne.

Instrumente folosite :

Harta natala estefotografia” cerului din momentul venirii pe lume, aceasta harta este baza tuturor interpretarilor: karma, relatii, vocatie, previziuni etc.

zodiac-1007x1024

Roata arhetipala este un instrument interpretativ, care ne ajuta sa vedem viata intr-un mod simbolic, de a intelege modelele din spatele „scenei” si  de a observa cum diferite experiente si relații sunt oportunitati pentru dezvoltarea personala sau transformare. 12 arhetipuri in cele 12 case astrologice.

In Chronos traieste istoria noastra. Lucrurile sunt statice si se intâmpla foarte incet. Arhetipurile de aici sunt cele cu care ne-am nascut. In Kairos locuiește alegerea. Aici arhetipurile sunt alese in mod constient, deoarece putem sa le simtim energia ca pe ceva pe care il experimentam acum. In planul Cosmic este taramul cerurilor si al posibilitatilor nesfarsite, acolo unde se produce vindecarea spontana si „miracolele”. Aici locuieste ghidarea si harul. Arhetipurile din acest plan sunt selectate prin inspiratie divina pentru a inspira si a ajuta in calătorie.

Arborele sephirotic, pentru cei interesati de metafizica,  ne ajuta sa identificam modelul de evolutie ales in aceasta incarnare, oportunitati si obstacolele. Aceasta interpretare kabbalistica se ocupa mai mult cu studiul spiritual, centrand ideea de profunzime, de meditatie si de taine launtrice a tot ceea ce inseamna spirit uman.

Tipuri de interpretari astrologice: profil vocational (cele mai bune domenii pentru afirmare personala, abilitati, talente) , analiza karmica (interpretarea nodurilor lunare, influentele vietilor trecute), interpretari intuitive pentru diferite situatii de viata, compatibilitatea in cuplu, realizarea potretului astrologic (personalitate, individualitate, mod de interactiune si comunicare cu ceilalti, imaginea de sine, s.a) , portret spiritual (misiune arhetipuri/destin).

Consultatia se transmite si telefonic sau pe skype.

 

Initiaza o programare: